ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

СПОРТИВНІ ДОСЯГНЕННЯ

Дата: 04.05.2023 11:58
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

Відкритий чемпіонат області з кіокушин карате пройшов днями у місті Одеса. До змагання приєдналися представники клубів карате з Миколаєва та Первомайська. Загалом у спарингах взяли участь десятки каратистів віком від 6 до 30 років. Кожен зміг продемонструвати свій стиль та витримку.

Спортсмени СК «Чорноморський» боролися за першість із суперниками вище за них за рангом і навіть із чемпіонами України. Це був не простий бій, але наші хлопці таки змогли здобути призові місця.

Вітаємо наших чемпіонів:

🏆Сидорчук Нікіта – 2 місце

🏆Хачикян Віктор – 2 місце

🏆Туранська Поліна - 2 місце

Від імені батьків та всієї громади хочемо сказати велике спасибі тренеру Калмикову Артему Олексійовичу за відданість своїй справі та нашим дітям. Саме завдяки Вашій щоденній дисципліні, Вашому особистому прикладу та Вашому високому професіоналізму наші спортсмени потрапляють до лав найкращих. Бажаємо Вам міцного здоров'я та ще багато яскравих перемог.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь