A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

КОМУНАЛЬНІ БОРГИ

Дата: 03.05.2023 10:31
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Шановні жителі Чорноморської селищної громади, питання заборгованостей із комунальних платежів у нашій громаді, як і раніше, стоїть дуже гостро. Багато громадян не сплатили за рахунки не лише за минулий опалювальний сезон, а й за минулорічний. І це при тому, що тарифи за опалення утримуються на рівні минулих років і різниця погашається за рахунок місцевого бюджету. Така сама ситуація і з оплатою за воду, світло, послуги ЖКГ та вивіз сміття. Заборгованість обчислюється мільйонами гривень. Для таких маленьких населених пунктів, як наші, це катастрофічні показники.

Вкотре звертаємося до тих жителів, які ігнорують квитанції про оплату спожитих послуг. Цим ви виявляєте неповагу до своїх сусідів, які оплачують рахунки. Більше того, ви підставляєте всю громаду, яка може припинити отримувати необхідні для нормального життя послуги. У ваших будинках ні дивлячись ні на що, як і раніше, є вода, світло і тепло, які поставляються нам не безкоштовно. Ваше сміття регулярно вивозить компанія, яка одного разу може просто перестати це робити, якщо не отримуватиме оплату. У ваших під'їздах та на ваших вулицях прибирають люди, які мешкають поряд з вами. Вони виконують свою роботу та мають отримувати зарплату за свою працю.

Поки наші захисники на фронті ризикують своїм життям, щоб забезпечити нам спокійне існування, просимо вас не влаштовувати комунальні диверсії в тилу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь