ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

МІЖНАРОДНИЙ САМІТ

Дата: 22.04.2023 19:56
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

Міжнародний саміт міст та регіонів відбувся днями за участю Президента України Володимира Зеленського. Понад 250 представників муніципалітетів із понад 50 країн зібралися на одній платформі, щоб обговорити наслідки війни та можливості відновлення України. Нашу громаду на зустрічі представляла секретар Чорноморської селищної ради Юлія Плешко.

У своїй вступній промові Президент України зазначив, що головна мета заходу – це налагодження тісної та ефективної взаємодії між керівниками різних населених пунктів на всіх рівнях. Російська агресія негативно позначилася на всьому світі і, за словами Володимира Зеленського, відновлення України після війни теж має стати прикладом для усієї світової спільноти.

Звісно, ​​не обійшлося і без обговорення питань безпеки. Ефективна співпраця між головами громад та міст має створити нову українську інфраструктуру захисту.

Під час Саміту всі представники місцевої влади могли висловити свою думку та внести пропозиції.

Обговорили:

✔️реінтеграцію українських територій;

✔️подолання гуманітарних викликів;

✔️відновлення життєдіяльності громад за участю міжнародних урядових та неурядових організацій;

✔️розмінування та інноваційний розвиток територій.

За словами начальника Одеської районної військової адміністрації Юрія Крука, ця ініціатива є одним із ключових елементів у вдосконаленні взаємодії між постраждалими від війни громадами та іноземними партнерами. Таким чином, сьогодні для Одеського району було закладено фундамент для плідної та довгострокової співпраці з муніципалітетами світу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь