A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Сьогодні Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук, разом з керівництвом області та міста, взяв участь в церемонії випуску поліцейських та посвячення їх в захисники правопорядку, з врученням дипломів, яка пройшла в Одеському держ

Дата: 12.04.2023 18:27
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Сьогодні Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук, разом з керівництвом області та міста, взяв участь в церемонії випуску поліцейських та посвячення їх в захисники правопорядку, з врученням дипломів, яка пройшла в Одеському державному університеті внутрішніх справ.

Вручаючи дипломи молодим лейтенантам, Юрій Крук зазначив, що з його отриманням для них починається нове життя. Адже професія захисника людей від злочинних посягань завжди була, є і буде вкрай важливою, складною та відповідальною. І на його думку, цей почесний обов’язок можуть виконувати тільки ті, для яких закон і честь є пріоритетами у професійній діяльності.

«Я вітаю кожного з вас із знаковою подією у вашому житті – успішним завершенням навчання. Університет внутрішніх справ – це гордість Одещини. Ми пишаємося кожним випускником цього славетного навчального закладу. Адже в складних реаліях сьогодення, нашій країні потрібні висококласні, кваліфіковані та ефективні правоохоронці, які вміють і бажають відповідати новим вимогам часу та готові професійно виконувати свої обов'язки, особливо в період війни» - зазначив Начальник Одеської РВА Юрій Крук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь