A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ПІДВЕДЕННЯ СПОРТИВНИХ ПІДСУМКІВ 2022

Дата: 31.03.2023 15:10
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Чорноморська селищна громада стала одним із лідерів у сфері розвитку фізичної культури та спорту. Відповідне визнання та нагороду ми отримали на урочистій нараді, організованій управлінням фізичної культури та спорту Одеської області, яка відбулася днями у стінах «Южноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського».

Подія такого рівня зібрала велику кількість гостей: голову Одеської районної військової адміністрації Юрія Крука, депутата Одеської обласної ради Сергія Гриневецького, директора Департаменту освіти та науки Одеської облдержадміністрації Олександра Лончака, голів територіальних громад, керівників регіональних спортивних федерацій, тренерів, представників спортивних клубів спортивних журналістів, тощо.

Головною метою заходу було підбиття підсумків розвитку фізичної культури та спорту в Одеській області за минулий 2022 рік. Начальник управління фізичної культури та спорту Одеської облдержадміністрації Валентина Кольчак розповіла присутнім про виконану роботу, про перемоги та досягнення спортсменів.

Чорноморській селищній громаді є чим пишатися. Незважаючи на військовий стан, регулярні повітряні тривоги та відключення світла, наші спортсмени весь рік продовжували тренуватися та завойовувати нагороди на регіональних та міжнародних змаганнях. Висловлюємо за це величезну подяку директору спортивного клубу «Чорноморський» Дюльгер Юліану Захаровичу та всьому тренерському складу:

Матвієнко Дмитро Леонідович - тренер з волейболу

Бородаєнко Євген Миколайович - тренер з волейболу

Дацко Геннадій Васильович - тренер з кіокушин карате

Калмиков Артем Олексійович - тренер з кіокушин карате

Бойко Вадим Валентинович – тренер з боксу

Піштіган Владислав Юрійович - тренер з футболу

Карпач Тетяна Анатоліївна - керівник танцювального гуртка "Індіра" та черлідінгу

Дякуємо всім тренерам, нашим дітям та їхнім батькам за відданість спорту та здоровому способу життя. І, звичайно, низький уклін нашим захисникам, завдяки яким ми можемо досягати нових спортивних вершин.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь