ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

БЕЗ СПОРТУ НЕМА ПЕРСПЕКТИВИ!

Дата: 29.03.2023 09:46
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Як у спорті, так і на війні, мета у всіх нас одна – Перемога! На цьому наголосив, виступаючи на підсумковій нараді з розвитку фізичної культури і спорту в Одеській області у 2022 році, начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук.

«Одеська область – це кузня майстрів спорту міжнародного класу, чемпіонів та призерів Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи. І за минулий 2022 рік українські спортсмени вибороли на офіційних міжнародних змаганнях вже понад 1600 медалей. Вагомий внесок у цю спортивну скарбницю внесли і представники нашої славетної Одещини і, що мені особливо приємно відзначити, кращі серед них - спортсмени з нашого Одеського району», - сказав Начальник Одеської РВА.

Перемоги спортсменів, переконаний Юрій Крук, особливо цінні у цей важкий для Держави час. Адже попри війну та усі проблеми під час підготовки до змагань, спортсмени Одещини, зуміли вчасно вийти на пік і вкотре показали світові всю силу українців, нашу міць і незламну волю.

Саме тому, команда Одеської районної військової адміністрації приділяє значну увагу підтримці, розвитку та популяризації спорту.

«Переконаний – без серйозного підходу до спорту жодна нація не може розраховувати на перспективу. Тому Одеська районна військова адміністрація, спільно з обласною владою, робить усе, щоб масовий спорт в містах і селах Одеського району розвивався. Війна дала нам всім додаткову мотивацію для перемог. Працюємо над розробкою нових спортивних проєктів та змагань, які зможемо втілити в життя, зокрема, і після нашої перемоги», - додав Начальник Одеської РВА.

Також в рамках підсумкової наради Юрій Крук разом з депутатом Одеської обласної ради, Почесним громадянином Одеси та Одеської області Сергієм Гриневецьким, вручили 25 посвідчень про присвоєння звання «Майстер спорту України міжнародного класу», «Майстер спорту України» та «Кандидат у майстри спорту України».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь