ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ТЕАТРУ

Дата: 27.03.2023 10:43
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

Міжнародне професійне свято всіх працівників театру відзначається на всій планеті щорічно 27 березня. Цей день завжди проходить під гаслом: «Театр як засіб взаєморозуміння та зміцнення миру між народами».

Мир – головна мета кожного українця і тому на честь свята Чорноморський Дім Культури влаштував для мешканців громади справжню театральну виставу.

Ще з входу гостей зустрічали колектив "Short Band" під керівництвом Челядіна Михайла Євгеновича та колектив "Чорноморочка" на чолі із Зарембовською Ларисою Сергіївною.

На сцені очолюваний Омельченко Антоніною Миколаївною аматорський театр-студія "Теремок" справив справжній фурор, зігравши виставу "До нас музи прийшли". Яскраві костюми та артистичні діти захопили увагу глядачів із першої хвилини. А чудовими музами театру стали учасниці колективу «Міленіум» під керівництвом свого постійного художника-постановника Ядгарової Ольги Володимирівни.

Ми вітаємо наших театралів з професійним святом та дякуємо за багаторічну самовіддану працю. Окреме спасибі керівнику Чорноморського Будинку Культури Омельченко Антоніні Миколаївні за те, що незважаючи ні на що Ви продовжуєте розвивати українську культуру, об'єднувати талановитих людей та розкривати потенціал наших дітей. Міцного Вам здоров'я та нехай Муза ніколи вас не покидає💐



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь