ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Одеська районна військова адміністрація інформує

Дата: 03.03.2023 10:52
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

В рамках робочого візиту до Одещини депутати Верховної Ради України на чолі з головою профільного комітету Юрієм Кісєлем спільно з першим заступником Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василем Шкураковим відвідали порт Південний та Одеський порт.

Основна мета візиту - інспекція роботи портів, задіяних в ініційованій Президентом України Чорноморській Зерновій Ініціативі та визначення основних пріорітетів і проблемних питань.

За існуючою статистикою в січні Україна експортувала «зерновим коридором» на 25% менше агропродукції, ніж у грудні через навмисні дії інспекторів РФ із затримки суден у Босфорі. Критично низький показник виходу суден із портів, лише середньому 2,5 на добу, продовжив зберігатись і у лютому.

«Продовження роботи Зернової Угоди є стратегічно важливим не лише для Одеського регіону , а і для всієї країни . Забезпечення робити підприємств АПК, транспортно-логістичних підприємств які сьогодні складають основу ВВП, надзвичайно важливо для економіки України. Віримо, що жодні шантажі з боку країни - агресора не завадять рішенню щодо продовження роботи Зернової Угоди»,- наголосив начальник Одеської РВА Юрій Крук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь