ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

РІВНО РІК

Дата: 24.02.2023 15:54
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

Рівно рік тому ми прокинулися від страшних звуків літаків і вибухових снарядів. Ми читали новини і не вірили у те, що відбувається. Ми дзвонили близьким і стукали сусідам. Того ранку все змінилося. Змінилось життя кожного українця.

Ми багато чого пережили за цей рік - від неймовірного страху від свисту летячих ракет до неймовірної гордості за сильний і незламний український народ.

Ми багато втратили за цей рік. Кожен Герой, який віддав своє життя борючись за свою країну, навіки в нашій пам'яті та в наших серцях.

Ми багато придбали за цей рік. Віру у свій народ і впевненість у тому, що немає такої сили, яка може нас перемогти, якщо ми єдині.

Ми багато чому навчилися за цей рік. І насамперед цінувати. Цінувати своє життя, свою сім'ю, свою Батьківщину, свою свободу. І нікому не дамо у нас це відібрати.

Сьогодні я хочу сказати дякую вам, дорогі жителі Чорноморської селищної громади за вашу сміливість, ваше терпіння та вашу віру. Дякую кожному педагогу, який продовжив навчати наших дітей незважаючи ні на що. Дякую всім співробітникам селищної ради, ЖКГ та Центру первинної медико-санітарної допомоги, які залишилися на своїх місцях та окрім робочих обов'язків, робили все необхідне, що вимагалося у період військового стану. Дякую всім організаціям, усім волонтерам та всім друзям, які допомагали нашій громаді впродовж цього непростого року. Тепер ми знаємо, що означає єдність.

І, звичайно, від кожного з нас низький уклін воїнам ЗСУ. Саме завдяки вам весь цей рік ми могли спати у своїх будинках, їсти гарячу їжу, робити свою роботу. Ви наша гордість та наша надія!

І якщо минулий рік був роком боротьби, то хай цей рік стане роком Перемоги 🇺🇦

Голова Чорноморської селищної ради Сергій Удалов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь