ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 16.02.2023 14:46
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

Чергове засідання Виконавчого комітету скликав Голова Чорноморської селищної ради Сергій Удалов. На порядку денному здебільшого були соціальні питання.

Насамперед члени Виконкому затвердили розпорядження щодо визначення уповноважених осіб, які діятимуть як користувачі інформаційно-аналітичної системи обліку даних, пов'язаних із компенсацією витрат на безкоштовне тимчасове розміщення/перебування внутрішньо-переміщених осіб на території нашої громади. Крім того, було створено комісію, яка займатиметься розглядом питань, пов'язаних з безкоштовним розміщенням.

Потім присутні затвердили протокол, відповідно до якого прийматимуться рішення про надання (відмову) та/або припинення соціальних послуг особам/сім'ям, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Також на засіданні було внесено деякі зміни до попереднього рішення виконавчого комітету «Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг у сфері соціального захисту населення». Усі картки розміщені на офіційному сайті Чорноморської селищної ради.

Затвердили члени Виконкому та протокол засідання Координаційної ради з питань надання матеріальної допомоги населенню, за яким людям було виділено 114 000 грн.

Було розглянуто кілька приватних питань.

- Один із мешканців нашої громади був призначений помічником повнолітньої дієздатної особи, яка за станом здоров'я не може самостійно виконувати свої права та обов'язки.

- схвалено заяву нашого мешканця про зняття з квартирного обліку за місцем проживання.

- Також було розглянуто питання про переведення садового будиночка, розташованого на території нашої до статусу житлового. Але члени Виконкому не дали згоди у зв'язку із невідповідністю документів на землю.

Робота продовжується🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь