ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

У ПАМ'ЯТЬ ПРО ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ

Дата: 15.02.2023 22:00
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

Щороку, 15 лютого, Україна відзначає День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Ця дата приурочена до дня виведення радянських військ з Афганістану 1989 року. Для нашої громади це особливо важливий день, адже колись у військовому містечку ця війна торкнулася багатьох сімей. Хтось із тієї війни так і не повернувся, а хтось досі заліковує рани, фізичні та душевні.

Жодна річниця у Чорноморській селищній громаді не минає без зустрічі біля меморіалу афганцям. Щороку тут збираються друзі, побратими, вдови, діти та онуки. Вони читають вірші та згадують про тих, кого втратили там на війні та після неї.

Цього року кілька наших мешканців було відзначено особливим знаком уваги від начальника Одеської районної військової адміністрації Юрія Крука. Почесні грамоти за внесок у розвиток ветеранського руху та активну громадянську позицію здобули Мішин Микола Якович, Машковський Олександр Борисович та Карпенко Микола Григорович.

Бажаємо вам, дорогі воїни-інтернаціоналісти, вашим рідним та близьким миру, щастя, здоров'я та благополуччя! Особливо зараз, коли війна відбувається на нашій землі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь