A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням Перм’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Дата: 07.02.2023 10:49
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

❗️Відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням Перм’єр-міністра України Дениса Шмигаля. Саме ліквідація наслідків техногенної аварії на території Одеського району стало першим питанням порядку деннного.

⚡️Міністр енергетики України Герман Галущенко повідомив про заходи, які вживаються задля стабілізації ситуації. Наразі понад 359 000 абонентів у місті Одеса та Одеському районі залишаються без світла.

«Станом на сьогодні отримали 82 генератори великої потужності як тимчасове рішення для зменшення навантаження електромереж на об’єкти критичної інфраструктури та передачі вивільнених потужностей побутовим споживачам.

Частину ремонтних робіт на аварійних об’єктах енергетичної інфраструктури енергетики планують завершити до кінця тижня. Комплекс запланованих робіт надасть змогу вийти на доаварійні графіки: три через шість годин.

Окрім того, Прем’єр-міністр схвалив запит начальника Одеської ОВА Максима Марченко щодо виділення 30 млн грн з резервного фонду державного бюджету на придбання паливно-мастильних матеріалів для безперебійної роботи генераторів», - прокоментував результати роботи комісії начальник Одеської РВА Юрій Крук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь