A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Одеська районна військова адміністрація інформує

Дата: 05.02.2023 16:07
Кількість переглядів: 73

Під керівництвом Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля проведено засідання оперативного штабу щодо ліквідації наслідків аварії на високовольтній підстанції в Одеському районі.

«За дорученням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля до Одеського району направлені всі існуючі резерви Міненерго по генераторам. Прямо зараз розподіляємо генератори по об’єктам міста Одеси та Одеського району. До роботи залучені фахівці усіх відповідних служб. Також чекаємо на газотурбінну електростанцію від американських партнерів потужністю 25 МВт, що зараз прямує до Одеси. 

Окрім того, на рівні міністерства закордонних справ пройшли переговори із Туреччиною щодо залучення плавучих електростанцій для стабілізації ситуації в Одеському районі. Наразі обговорюються питання та можливості надання зазначених підстанцій для підключення їх до енергетичної системи України. 

Нарешті, окрім відновлювальних робіт на енергетичних об’єктах маємо за мету максимально, де це можливо, забезпечити об‘єкти критичної інфраструктури, лікарні, котельні, ВНС, КНС, окремі стратегічні підприємства та багатоповерхові будинки резервними джерелами електроживленням.

Усі Пункти Незламності розгорнуті та готові приймати мешканців, на даний час їх 337, 295 з яких - в місті Одеса», - відзначив начальник Одеської РВА Юрій Крук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь