A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ЗАТРЕБУВАНІ ПРОФЕСІЇ

Дата: 21.01.2023 09:46
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

Соціально важливий захід «Марафон професій» відбувся днями у «Центрі професійно-технічної освіти державної служби». Його відвідали учні 11 класів Чорноморського ліцею та внутрішньо переміщені особи нашої громади.

Переоцінити таку подію складно, адже сьогодні молоді дуже важливо розуміти, що життя не зупинилося і треба продовжувати вчитися та освоювати нові навички. А людям, які переїхали до нас з інших областей, потрібна інтеграція та адаптація до нових умов. А це найкраще зробити за допомогою нової роботи. Тому Чорноморською селищною радою було організовано транспорт та супровід. З учнями поїхала їхня педагог Гладкова Марія Андріївна, а внутрішньо-переміщених осіб супроводжувала начальник відділу реєстрації та соціального захисту Шапочкіна Ганна Валентинівна.

У ході зустрічі присутні отримали інформацію про навчальний заклад, можливі варіанти навчання, відвідали виробничі майстерні та лабораторії, де майстри виробничого навчання представили свої професії. Психолог центру зайнятості провела цікаве тестування та поділилася секретами успішного вибору майбутньої професії.

Найбільший інтерес викликали професії бармена, майстра манікюру, перукаря, швачки, кравця, електрогазозварника, кондитера, кухаря, електромонтажника з освітлення та освітлювальних мереж, столяра, слюсаря-сантехніка. Всі ці професії потрібні в будь-які часи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь