A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

З НОВИМ РОКОМ

Дата: 01.01.2023 07:33
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

Дорогі жителі Чорноморської селищної громади!

Напередодні минулого року ніхто не знав, що нас чекає наступні місяці. Ніхто навіть уявити не міг такого розвитку подій. І, звичайно, ніхто не був до цього готовий. Але ми вистояли. Ми пережили шок перших днів, ми зібрали свої сили в кулак, ми організувалися, адаптувалися до життя в нових умовах і розпочали свою боротьбу.

Звичайно ж, усі слова вдячності цього року адресовані нашим Героям – воїнам ЗСУ, які, не шкодуючи власних життів, борються за нашу країну та наше майбутнє у ній. Низький вам уклін🇺🇦

Також хочу сказати спасибі кожному мешканцю Чорноморської селищної громади за вашу сміливість та терпіння. Дякую всім працівникам селищної ради за те, що ніколи не відмовлялися від роботи, яка не входила до ваших посадових обов'язків. Ви робили її, бо знали, що людям це потрібне. Дякую всім депутатам, членам Виконкому та Комісій, які поставили інтереси мешканців вище особистих і не дивлячись ні на що залишилися в громаді та продовжили працювати.

Велика подяка всім нашим медикам за те, що стояли на варті нашого здоров'я весь цей рік. Дякуємо працівникам освіти, культури та спорту. Завдяки вам і ми і наші діти змогли продовжити жити нормальним життям. Дякуємо співробітникам Чорноморського ЖКГ та відділу Благоустрою за те, що швидко перейшли на роботу в нових умовах і робили навіть більше, ніж вимагалося.

Зараз ми стоїмо на порозі Нового 2023 року і всі як один чекаємо від нього одного – Перемоги🇺🇦 Так нехай наші бажання здійсняться! Нехай у кожній українській родині запанує мир і спокій.

Бажаю вам міцного здоров'я, бадьорості духу та невичерпної віри в себе та в Україну! З новим роком!

Голова Чорноморської селищної ради Сергій Удалов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь