A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 18.12.2022 17:12
Кількість переглядів: 110

Вкотре зібрав на засідання членів Виконавчого комітету Голова Чорноморської селищної ради Сергій Удалов. Такі регулярні зустрічі сьогодні є вкрай важливими, адже вирішення більшості питань не терпить зволікань.

Насамперед було розглянуто питання ремонту та обладнання підвального приміщення у багатоквартирному будинку за адресою вулиця Сонячна 2. Одноголосно було вирішено затвердити кошторисну документацію. Найближчим часом усі документальні деталі будуть улагоджені та розпочнуться будівельні роботи.

Також рішенням Виконкому ще на рік було продовжено договір оренди одному із підприємців нашої громади.

Було розглянуто та погоджено Положення про порядок надання службових житлових приміщень, що перебувають у комунальній власності Чорноморської селищної ради.

Не одне засідання Виконкому не обходиться без питання надання матеріальної допомоги населенню. Цей раз не став винятком. Присутні проголосували за виділення 17 500 грн.

Керуючись розпорядженням Одеської районної військової адміністрації «Про виключення житлового приміщення з числа службових» та враховуючи рішення Житлової комісії члени Виконкому видали ордер на однокімнатну квартиру одному з наших мешканців, в якій він проживає.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь