A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

НАВІЩО НАМ ВОРОГ, МИ САМІ МОЖЕМО

Дата: 12.12.2022 19:13
Кількість переглядів: 98

 

У той час як наші захисники там на передовій ризикують своїм життям, щоб зберегти нашу країну, тут у тилу знаходяться ті, хто здатний лише на руйнування.

Днями було зруйновано лаву знань біля Чорноморського ліцею. І це не ворожа ракета, це ми самі. Самі вибиваємо лише встановлені нові двері у сховище, зроблені для нашого захисту. Самі розламуємо шкільну лаву, зроблену для наших дітей і вже улюблену фотозону для наших мешканців та гостей містечка. Самі руйнуємо те, на що було витрачено кошти, час та зусилля.

Все, що робиться у громаді, робиться для загального користування, кожного з нас. Але, мабуть, хтось вважає, що наші жителі на все це не заслуговують.

Хочемо вкотре нагадати, що за такі дії належить відповідальність. І якщо у того, хто це зробив, не налагоджений контакт із совістю, доведеться його налагодити з органами правопорядку. Більше того, ми живемо у воєнний час, який потребує жорстких та негайних рішень. Як роблять зараз із мародерами в нашій країні всім відомо. Сподіваємося, ніхто не хоче опинитися у такій ситуації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь