A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Шановні колеги! 7 грудня українське суспільство відзначає День місцевого самоврядування.

Дата: 07.12.2022 13:52
Кількість переглядів: 106

Хочу висловити слова підтримки та вдячності своїм колегам, і особливо співробітникам, депутатам та членам виконавчого комітету Чорноморської селищної ради. Людям, які своєю щоденною роботою доводять любов до рідної землі, повагу до мешканців громади та дотримання чинного законодавства. Саме ви день у день дбаєте про людей та життєдіяльність наших населених пунктів. Ваша професія вимагає від Вас щоденної роботи над рівнем своїх знань та професійної підготовки, витримки, терпіння та самовіддачі.

Це ви забезпечуєте весь цикл життєдіяльності нашої громади, починаючи від надання адміністративних послуг, вирішення особистих проблем мешканців та закінчуючи реалізацією всіх реформ та постанов.

А сьогодні, у ці непрості для нас усіх часи, ви стали справжнім тилом та підтримкою у вирішенні всіх завдань – від розвантаження, сортування, видачі гуманітарної допомоги до чергувань у сховищах та пунктах незламності. Велике дякую за вашу небайдужість, участь, громадянську ініціативу та щире бажання допомогти. Ціную і щиро поважаю кожного, хто залишився на своїх робочих місцях, хто несе на своїх плечах тягар відповідальності, особливо нині, хто своєю щоденною працею наближає нашу спільну перемогу.

У ваше професійне свято, бажаю вам мужності та досягнень у нелегкій та відповідальній праці, міцного здоров'я, щастя, благополуччя та здійснення всіх планів та задумів!

І, звичайно ж, Миру 🕊🇺🇦

З повагою, Голова Чорноморської селищної ради Сергій Удалов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь