A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

СЕСІЙНІ ПИТАННЯ

Дата: 28.11.2022 09:51
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

Враховуючи необхідність своєчасного забезпечення ефективної роботи та життєдіяльності Чорноморської громади, Голова громади Сергій Удалов скликав чергове засідання сесії. Було створено лічильну комісію і депутати розпочали роботу.

Насамперед було внесено зміни до рішення Чорноморської селищної ради щодо затвердження структури Сектору військового обліку, взаємодії з правоохоронними органами, НС та оборонної роботи. До структури додано сектор цивільної оборони та введено нову штатну одиницю - інспектора.

Також депутати внесли зміни до низки цільових програм:

✔️ Програму розвитку житлово-комунального господарства на 2022 рік

✔️ Програму благоустрою території наших населених пунктів

✔️ Програму підтримки захисників, мешканців Чорноморської селищної громади та внутрішньо-переміщених осіб в умовах воєнного стану

Крім цього, на засіданні було затверджено план дій з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік.

Було розглянуто й питання виділення коштів із резервного фонду Чорноморського селищного бюджету на придбання товарів, матеріалів для приладів обігріву та добровільного формування цивільного захисту населення. На ці потреби спрямовано 150 000 грн.

Також кошти були виділені на капітальний ремонт сховищ у нашій громаді, закупівлю резервної води та продуктів харчування. Крім того, бюджетні зміни стосувалися експлуатаційного утримання автомобільної дороги загального користування державного значення М-28 Одеса-Южний у районі вулиці Сонячної, де планується проведення ремонтних робіт.

Останнім питанням сесійного засідання стало затвердження детального плану території розміщення будівель та споруд залізничного транспорту на земельних ділянках, що розташовані на території Чорноморської селищної ради (за межами населених пунктів).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь