ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ВАЖЛИВІ ЗАВДАННЯ

Дата: 22.11.2022 15:33
Кількість переглядів: 284

Фото без опису

Які часи такі й завдання доводиться вирішувати працівникам освіти та культури Чорноморської селищної ради. На останній нараді з керівниками наших установ було розглянуто низку найважливіших питань.

Обговорили підготовку до опалювального сезону та варіанти економії електроенергії у зимовий період.

Також було складено графік чергових груп, які будуть відповідальними за порядок в установах, які рішенням сесії було визначено для відведення під пункти обігріву. А саме – Гвардійська гімназія, Чорноморський ліцей, дитячий садок «Сонечко» та Чорноморський Будинок Культури.

Також важливим питанням стало розміщення, організація тимчасового проживання та харчування внутрішньо-переміщених осіб та людей, евакуйованих із зони бойових дій. Для цих потреб буде виділено приміщення дитячого садка «Сонечко».

Були й питання, які стосувалися безпосередньо освіти. Зокрема поговорили про роботу з творчою та обдарованою молоддю. Обговорили проведення конкурсів «Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Т.Г. Шевченка» та «Міжнародний конкурс Малої Академії наук України».

Поговорили і про атестацію культурних працівників у період воєнного стану. Було вирішено перенести атестацію на звання «зразкового» для творчого колективу «МіленіуМ» та «Арти Бхарат Джан» до закінчення воєнного стану із збереженням заробітної плати.

Останнім, але не менш важливим питанням стала взаємодія навчальних закладів Чорноморської селищної громади з Інклюзивно-ресурсним центром щодо надання послуг дітям з особливими освітніми потребами.

Завдань багато, рішення є, попереду багато роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь