ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

❗З 16 листопада на території Одеського району відбуваються екстрені відключення світла.

Дата: 16.11.2022 09:23
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

❗З 16 листопада на території Одеського району відбуваються екстрені відключення світла. Графіки стабілізаційних відключень наразі не діють.

Ситуація в енергосистемі напружена. Через вчорашні ракетні обстріли з боку рф. Це необхідний крок, щоб збалансувати енергосистему та уникнути аварій на обладнанні.

Просимо всіх підтримати енергетиків у боротьбі на енергофронті. Для цього споживати електроенергію помірно — вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00. Бізнес-клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

Також радимо правильно включати електроприлади після стабілізаційного відключення, щоб запобігти одночасному значному зростанню навантаження та аваріям на електромережах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь