A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

СЕСІЙНІ ПИТАННЯ

Дата: 15.11.2022 09:44
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

33-те засідання сесії скликав Голова Чорноморської селищної ради Сергій Удалов. На порядку денному було 12 питань, кожне з яких стосувалося забезпечення життєдіяльності наших населених пунктів.

Насамперед депутати затвердили Звіт про витрачання коштів резервного фонду місцевого бюджету станом на 1 листопада 2022 року.

Також було узгоджено та схвалено програму «Облаштування місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених та евакуйованих осіб на території Чорноморської селищної територіальної громади на 2022 рік».

Для реалізації цієї програми було прийнято низку рішень:

✔️ створено робочу групу, відповідальну за всі процеси

✔️затверджено перелік закладів освіти, що перебувають у комунальній власності, в яких будуть розміщені люди, які пребувають із зони бойових дій

✔️всі витрати за комунальні послуги у цих установах покладено на місцевий бюджет

✔️фахівцеві з публічних закупівель доручено придбати всі необхідні матеріали та товари для обладнання приміщень для комфортного проживання

✔️Виконавчому комітету доручено забезпечити капітальний ремонт

✔️ Для організації харчування внутрішньо переміщених та евакуйованих осіб вирішено використовувати продукти харчування, які є у навчальних закладах станом на 1 листопада 2022 року, а також продукти харчування, надані як гуманітарна допомога та придбані за рахунок коштів місцевого бюджету.

Усього на реалізацію цієї програми виділено з бюджету 5 млн. грн.

Не менш важливим було рішення про затвердження розпорядження Голови селищної ради «Про організацію робіт з реагування на надзвичайні ситуації, розгортання пунктів обігріву при зниженні температури повітря та тривалу відсутність електропостачання».

В рамках цього проекту було визначено список пунктів обігріву на території наших населених пунктів. Вирішено закупити генератори, «буржуйки», засоби для надання першої медичної допомоги, засоби зв'язку, протипожежні засоби, а також зробити запаси ПММ, твердого палива, води, їжі тощо. Соціальними працівниками буде проводитись постійний моніторинг одиноких/одиноко проживаючих людей похилого віку, осіб з інвалідністю з метою організації допомоги відповідно до потреб.

Окрім іншого, на засіданні було внесено зміни до місцевої цільової програми «Розвитку та фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Чорноморський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2022 рік та програми розвитку житлово-комунального господарства.

Також депутати заслухали звіти щодо виконання фінансового плану за 9 місяців 2022 року від наших комунальних установ. Затверджено звіти Чорноморського центру первинної медико-санітарної допомоги, спортивного клубу «Чорноморський», КЗ «Школа мистецтв».

Проголосували депутати за збільшення статутного капіталу Житлово-комунального господарства та внесення змін до рішення Чорноморської селищної ради «Про місцевий бюджет».

Рішенням сесії виділено кошти на закупівлю необхідного інвентарю та обладнання, продовження капітальних ремонтів, придбання дров та на витрати з надання первинної медичної допомоги населенню.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь