ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ВІТАЄМО ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ

Дата: 09.11.2022 18:50
Кількість переглядів: 202

Фото без опису

Щорічно, 9 листопада, ми відзначаємо Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва. Це свято було започатковано з метою відзначити вагомий внесок працівників культури у відродження української ідентичності, розвиток народної творчості, активну просвітницьку діяльність.

Працівники культури Чорноморської селищної громади протягом багатьох років виконують поставлені перед ними завдання. І в це професійне свято ми хочемо привітати їх і подякувати їм за великий і вірний внесок у розвиток культури нашого суспільства. Бажаємо, щоб культурні цінності, особливі традиції, приголомшливі танці, живі пісні, великі легенди та епоси не тільки відроджувалися, а й зміцнювалися з кожним днем.

Цього святкового дня наші працівники культури, окрім численних привітань, отримали у подарунок від керівництва Чорноморської селищної ради кавоварки та цільнозернову каву. Тепер у наших закладах буде особливий аромат.

Не залишився без поздоровлень і наш творчий колектив “Ritmix”. Цього року ми відзначаємо 5-річний ювілей. Це перша серйозна дата. Ще так мало років і вже так багато досягнень. Ми щиро вітаємо учасників колективу та їх художнього керівника Філончик Вероніку Миколаївну з такою урочистою подією. Не втомимося радіти вашим успіхам та черговим перемогам. Процвітання вам та творчого натхнення на довгі роки.

Як подарунок колектив отримав кошти на пошиття костюмів та придбання необхідних декорацій для конкурсних номерів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь