A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Щороку в першу неділю листопада ми відзначаємо День працівника соціальної сфери.

Дата: 06.11.2022 09:51
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

Щороку в першу неділю листопада ми відзначаємо День працівника соціальної сфери. Це свято людей, які першими приймають на себе хвилі людських проблем.

Ваша професія є однією з найгуманніших і найзатребуваніших у суспільстві. На вас покладено високу відповідальність – дбати про тих, хто не має змоги самостійно впоратися зі складними життєвими ситуаціями, кому потрібна моральна та матеріальна підтримка. Насамперед, це стосується літніх людей, осіб з інвалідністю, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, соціально незахищених верств населення.

Вашу важливу роль у житті населення у наші непрості часи важко переоцінити. Працівники соціальної сфери Чорноморської селищної ради з початку бойових дій у нашій країні залишилися на своїх місцях і продовжили виконувати роботу, якої стало в кілька разів більше.

Щиро вітаємо з отриманням почесних нагород від Одеської районної військової адміністрації:

Олега Семеновича Тіора – начальника служби у справах дітей Чорноморської селищної ради.

Іванютенко Оксану Сергіївну – спеціаліста І категорії відділу реєстрації та соціального захисту Чорноморської селищної ради.

Гарячу Світлану Афанасьївну – інспектора з реєстрації місця проживання відділу реєстрації та соціального захисту Чорноморської селищної ради.

Танасійчук Тетяну Олександрівну – спеціаліста І категорії відділу реєстрації та соціального захисту Чорноморської селищної ради.

Вітаємо з отриманням нагороди від селищного голови Удалова Сергія Анатолійовича Блохіну Валентину Кирилівну – інспектора із соціальних питань відділу реєстрації та соціального захисту Чорноморської селищної ради.

Висловлюємо щиру подяку начальнику відділу реєстрації та соціального захисту Чорноморської селищної ради Шапочкіній Ганні Валентинівні за професійну та відповідальну організацію щоденної роботи,

молодому фахівцю Земляк Тетяні Едуардівні за швидке включення до поточних процесів та щиру турботу про людей.

Шановні наші працівники соціальної сфери, цього святкового дня хочемо сказати вам спасибі за увагу і турботу, за чуйність і участь до долі людей, які потребують підтримки. Міцного здоров'я, мудрості та терпіння, щастя та благополуччя вам та вашим родинам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь