A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Дата: 01.11.2022 10:49
Кількість переглядів: 178

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, оприлюднено проєкт рішення Чорноморської селищної ради «Про батьківську плату за харчування дітей в Закладі дошкільної освіти «Сонечко» на 2022- 2023 навчальний рік».

Проєкт регуляторного акта – рішення Чорноморської селищної ради «Про батьківську плату за харчування дітей в Закладі дошкільної освіти «Сонечко» у 2022 році».

Розробник проєкту – спеціаліст І категорії відділу юридичного та документально-організаційного забезпечення      Чорноморської селищної ради – Вегержинська Наталія Василівна.

Мета проєкту забезпечення покриття собівартості послуги з харчування (ціни продуктів харчування, оплата комунальних послуг та послуг за доставку продуктів харчування), визначення переліку осіб, які звільняються від сплати за харчування у 100-відсотковому розмірі або на 50% з урахуванням вимог статті 35 Закону України «Про дошкільну освіту» від 11.07.2001 № 2628-III, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» від 24.12.2015р. №911-VІІІ, наказу Міністерства освіти і науки України від 21.11.2002 р № 667 «Про затвердження Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах», а також забезпечення покращення якості харчування.

Інформація про спосіб оприлюднення проєкту регуляторного акта Аналіз регуляторного впливу та проєкт рішення будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті селищної ради https://chr.gov.ua.

Термін прийняття зауважень і пропозицій до проєкту даного рішення становить 30 календарних днів з дати оприлюднення на офіційному веб-сайті селищної ради - https://chr.gov.ua в розділі «Регуляторна політика».

Пропозиції   та   зауваження   приймаються   розробником   проєкту в письмовій формі за поштовою адресою: 67570, вул. Гвардійська, 19
смт. Чорноморське, Одеський район, Одеська область
та на електронну адресу:  chernomorskoe88@gmail.com. Телефон для довідок: (048) 753-53-75, (048) 753-52-84.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь