ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ЖКГ повідомляє про погодження Інвестиційної програми ЖКГ на 2022 рік у сфері централізованого водопостачання та водовідведення.

Дата: 30.12.2021 15:35
Кількість переглядів: 247

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ !

Житлово-комунальне господарство Чорноморської селищної ради повідомляє, що Рішенням Чорноморської селищної ради №358-VIII від 23.12.2021 погоджено Інвестиційну програму Житлово-комунального господарства Чорноморської селищної ради на 2022 рік у сфері централізованого водопостачання та водовідведення відповідно до наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 19.08.2020р. №191 «Про затвердження порядків розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб`єктів господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення, ліцензування діяльності яких здійснюють Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації».

Інвестиційна програма Житлово-комунального господарства Чорноморської селищної ради на 2022 рік у сфері централізованого водопостачання та водовідведення.

Опубліковано 30.12.2021 р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь