A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

СЕСІЙНІ ПИТАННЯ

Дата: 24.10.2022 11:59
Кількість переглядів: 219

На 32-й сесії VIII скликання Голова Чорноморської селищної ради Сергій Удалов ознайомив депутатів із поточними завданнями, які сьогодні стоять перед громадою.

Присутніми було розглянуто 13 питань, кожне з яких вимагало ретельного вивчення.

Насамперед було затверджено структуру та штатну чисельність Чорноморського ліцею та Гвардійської гімназії на 2022-2023 навчальний рік. Це необхідно для складання штатного розкладу у наших навчальних закладах.

Було внесено зміни і до штатного розкладу ЖКГ. За непотрібністю була виведена 1 штатна одиниця «Бухгалтер» та 0,5 штатної одиниці «Електрогазівник 4-го розряду». Натомість була введена 1 штатна одиниця «Заступник головного бухгалтера» та 0,5 штатної одиниці «Слюсар-сантехнік 4-го розряду».

Також депутати підтримали рішення про передачу дизельного палива та бензину житлово-комунальному господарству для забезпечення потреб громади.

На засіданні було розглянуто та затверджено низку бюджетних звітів:

??Звіт про виконання бюджету Чорноморської селищної ради за 9 місяців 2022 року

??Звіт про використання коштів резервного фонду місцевого бюджету Чорноморської селищної територіальної громади станом на 1 вересня 2022 року

??Звіт про використання коштів резервного фонду станом на 1 жовтня 2022 року

Проголосували депутати і за намір передати в оренду частину об'єкта нерухомого майна, розташованого на першому поверсі нежитлової будівлі за адресою вулиця Миру №6 у селі Гвардійське. Відповідна інформація буде розміщена в електронній торговій системі.

А ось на заяви наших громадян про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки було вирішено відповісти відмовою. Це пов'язано із забороною на прийняття подібних рішень у період воєнного часу.

Звичайно ж, напередодні опалювального сезону необхідно було узгодити та затвердити низку актуальних питань.

А зокрема:

??Інвестиційну програму Житлово-комунального господарства Чорноморської селищної ради на 2022-2023 роки у сфері теплопостачання

?? Загальновиробничі норми питомих витрат палива, теплової та електричної енергії для відділу теплогосподарства Житлово-комунального господарства Чорноморської селищної ради на запланований період 2022-2023рр.

?? Річний план виробництва, транспортування та постачання теплової енергії/надання послуги з постачання теплової енергії Житлово-комунального господарства Чорноморської селищної ради на період опалювального періоду 2022-2023р.

?? Тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії для потреб населення, бюджетних установ та інших організацій на період опалювального періоду 2022-2023р.

Як ми вже писали раніше, для мешканців Чорноморської селищної громади тарифи за тепло залишаться на рівні минулого року. Згідно з останніми змінами цього року до постанови Кабінету Міністрів України №932 різниця в тарифах має компенсуватися за рахунок субвенцій із державного бюджету. Різниця в тарифах за два попередні опалювальні сезони компенсувалася з місцевого бюджету Чорноморської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь