ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

КОМУНАЛЬНІ БОРГИ

Дата: 07.10.2022 11:23
Кількість переглядів: 275

Фото без опису

Понад 5 млн. грн. складає на сьогоднішній день заборгованість населення за комунальні послуги у Чорноморській селищній громаді.

Лише за послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій наші мешканці не сплатили 2 466 671 грн. Але ж співробітники житлово-комунального господарства продовжують прибирати ваші під'їзди, упорядковувати прибудинкову територію, обрізати дерева, садити квіти, збирати сміття, обслуговувати мережі та багато іншого. Вони виходять на роботу незважаючи на те, що падає з неба – дощ, сніг чи чогось гірше. Більш того, з початком бойових дій їм доводиться робити ще більше. Багато хто задіяний у заготівлі резервних запасів, розвантаженні, ремонтних роботах. Усі співробітники мають сім'ї та хочуть отримувати зарплату за ту роботу, яку роблять щодня.

Не краща ситуація і з іншими послугами.

151 142 грн . - борг за вивіз сміття.

798 560 грн. - сума неоплачених рахунків за водопостачання та водовідведення.

За спожите ще торік тепло люди так і не заплатили 1 740 943 грн. З такою нестачею ми змушені входити до нового опалювального сезону.

Крім цього є ще заборгованості з електроенергії та експлуатації ліфтів.

В черговий раз звертаємося до мешканців Чорноморської селищної громади з проханням вносити оплату за послуги, які ви споживаєте. Якщо ситуацію не виправити, це може спричинити комунальний колапс. Зима – не найкращий для цього час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь