A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Дата: 26.09.2022 11:37
Кількість переглядів: 408

Голова Чорноморської селищної ради Сергій Удалов скликав уже 20-те цього року засідання Виконавчого комітету. На порядку денному було 5 важливих питань.

Насамперед члени Виконкому проголосували за внесення змін до місцевої цільової програми розвитку житлового та комунального господарства на 2022 рік. Ці зміни необхідні, адже минулого року, коли затверджувалася програма, ремонт сховищ та подібні заходи не входили до планів.

З цієї ж причини було внесено зміни і до рішення «Про місцевий бюджет Чорноморської селищної ради на 2022 рік». Окрім обладнання споруд цивільного захисту, кошти виділені на навчання кочегарів та оплату послуг водопостачання.

Підтримали присутні та два рішення служби у справах дітей. Перший стосувався надання дозволу матері малолітньої дитини на купівлю квартири від імені своєї доньки. Друге – позбавлення батьківських прав одного з мешканців нашої громади.

Крім того, члени Виконавчого комітету затвердили розпорядження про внутрішньовідомче переміщення запасів Чорноморської селищної громади. Йдеться про передачу відділу благоустрою бензину для покосу трави та покращення санітарного стану території цвинтаря у селі Гвардійське.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь