A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ТРЕНУВАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ

Дата: 09.09.2022 13:42
Кількість переглядів: 401

Фото без опису

Днями пройшли перші навчання, створеного на території Чорноморської селищної громади добровільного формування цивільного захисту.

Ми інформували про створення цього формування раніше. До його складу змогли увійти наші жителі, які виявили бажання та досягли 18 років. Також важливими критеріями були готовність і здатність виконувати покладені ними обов'язки.

Сильні та активні чоловіки об'єдналися в одну бригаду для того, щоб виконувати допоміжні роботи для запобігання виникненню чи ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Тому під час навчань було відпрацьовано основні дії під час пожежної тривоги. Хлопці, працюючи в парах, відпрацювали встановлення колонки з розкриттям рукава та підключенням пожежного ствола. Ознайомилися з наявним інструментом і склали перелік того, що ще потрібно придбати.

На настановній нараді були вручені членські посвідчення та посвідчення про проходження навчання з цивільного захисту. Визначено ключові інструкції та обов'язки. Адже кожен має розуміти, за що відповідає і що робить насамперед у разі потреби.

13 вересня для всього колективу буде проведено заняття з надання першої медичної допомоги. І надалі навчання з цивільного захисту проводитимуться щотижня.

І нехай нам це не стане в нагоді ?



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь