A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Начальник Одеської районної військової адміністрації, депутат Одеської обласної ради Юрій Крук взяв участь у пленарному засіданні п’ятнадцятої позачергової сесії Одеської облради VIII скликання.

Дата: 08.09.2022 10:23
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

Перед початком роботи хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих внаслідок військової агресії російської федерації.

Розпочалось засідання сесії доповіддю начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка щодо ситуації у регіоні та взаємодії Одеської ОВА з іншими органами влади і міжнародними організаціями.

До відома взято інформацію начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Миколи Семенишина щодо результатів органів та підрозділів ГУНП в Одеській області за 2021 рік та за перше півріччя 2022 року.

За підсумками проведення засідання депутатами внесено зміни до раніше прийнятих рішень, підтримано соціальні питання, питання про земельні правовідносини й інші.

Також в ході засідання вирішено направити клопотання депутатів Одеської обласної ради до Президента України, Одеської обласної державної адміністрації щодо присвоєння звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» посмертно командиру 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового походу полковнику Віталію Гуляєву.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь