A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ВАЖЛИВІ ЗАВДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 05.09.2022 16:07
Кількість переглядів: 221

Фото без опису

На останньому засіданні Виконавчого комітету Головою Чорноморської селищної ради Сергієм Удаловим було запропоновано до розгляду низку найбільш актуальних питань.

Насамперед було вирішено внести зміни до попереднього рішення Чорноморської селищної ради «Про оплату за навчання у КП «Школа мистецтв». Тепер діти, які є внутрішньо-переміщеними особами, мають пільги на оплату за своє навчання у нашій комунальній установі.

Не менш важливо сьогодні продовжувати ремонти сховищ, які розпочалися у нашій громаді ще кілька місяців тому. Тому на засіданні було затверджено зведений кошторисний розрахунок вартості чергового об'єкта будівництва – підвального приміщення багатоквартирного будинку №4 по вулиці Олімпійській у селі Гвардійське.

Вислухавши доповідь служби у справах дітей, члени Виконкому проголосували за надання дозволу на оформлення договору дарування квартири малолітній дочці нашого загиблого Героя. Нерухоме майно залишають їй її бабуся та дідусь.

Ну і, звичайно, питання, без якого не обходиться практично жодне засідання Виконавчого комітету – матеріальна допомога населенню нашої громади. Присутні ознайомились із доповіддю Координаційної ради та затвердили виділення фінансової підтримки у розмірі 40 000 грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь