A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук взяв участь у засіданні регіонального оперативного штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери області до роботи в о

Дата: 25.08.2022 16:20
Кількість переглядів: 364

Фото без опису

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук взяв участь у засіданні регіонального оперативного штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років, яке провів начальник Одеської ОВА Максим Марченко. 
В ході засідання розглянули актуальні питання щодо підготовки до осінньо-зимового періоду в розрізі всіх районів Одеської області, обговорили заходи щодо реагування на загрози порушення безпеки постачання електричної енергії та природного газу внаслідок можливого пошкодження об’єктів критичної інфраструктури та газотранспортної системи. 
Засідання штабу пройшло за участю керівництва підприємств критичної інфраструктури, зокрема АТ «ДТЕК «Одеські електромережі», Південного територіального управління обслуговування мережі НЕК «УКРЕНЕРГО», АТ «Одесагаз», АТ «Одеська ТЕЦ». Керівники підприємств доповіли про стан справ та своє бачення вирішення нагальних питань. 
В результаті розгляду всіх питань сільським, селищним, міським головам та начальникам районних військових адміністрацій надано відповідні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь