A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

СВЯТКОВІ ЗАХОДИ

Дата: 23.08.2022 10:30
Кількість переглядів: 222

У Чорноморській селищній громаді відбулися святкові заходи, присвячені Дню Державного Прапора та Дню Незалежності України.

У Чорноморському Будинку Культури діти завітали на яскраве розважальне шоу «Хочу все знати». Наукові досліди захопили дітлахів з першої хвилини та утримували увагу протягом усього виступу. Дякуємо за це чудове дійство творчий колектив #Agugugu та Благодійний Фонд «З Одесою в Серці»

Продовжив свято довгоочікуваний виступ військового оркестру. Звуки музики зібрали на площі вдячних глядачів. Гімн України та патріотичні військові пісні сприймалися особливо трепетно. Людські серця завмирали з перших нот. Величезна подяка музикантам за такі потрібні зараз емоції.

У цей час у селі Гвардійське розгорталося справжнє театральне дійство. Творчі колективи організували яскравий флешмоб "Ми з України". Жовто-блакитні кольори державного прапора та маленькі українці у національному вбранні торкнулися душі кожного присутнього.

Увінчалося святкування урочистим нагородженням учасників конкурсу «Українська вишивка – етнічний бренд, перевірений історією»

В якості солодкого сюрприза усі діти Чорноморської селищної громади отримали цього дня порцію морозива.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь