A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ПРО НОРМИ ПРИСТОЙНОСТI

Дата: 11.08.2022 18:04
Кількість переглядів: 315

Шановні жителі Чорноморської селищної громади, ви знаєте, що зараз проводиться велика робота з ремонту та обладнанню сховищ у підвальних приміщеннях наших будинків. На це виділено кошти, задіяні фахівці, щодня будівельники виходять на об'єкти, щоб швидше завершити розпочате. Адже мешканцям потрібні не лише безпечні, а й комфортні місця для перебування під час повітряних тривог.

Однак є питання, які викликають подив. Щоранку, приходячи на робоче місце, будівельна бригада виявляє у підвалах наслідки нічних гулянь: порожні пляшки, сміття, залишки їжі та гори недопалків. Підлітки, мабуть, змагаються в умінні ходити брудним взуттям свіжо побіленими стінами. А хтось навіть не соромиться справити посеред кімнати велику і малу потребу.

Ми не даватимемо оцінку таким діям. Кожна доросла людина може зробити висновки сама. Але ми просимо провести роз'яснювальну роботу зі своїми дітьми. Також звертаємося до мешканців, які були свідками та впізнали порушників порядку, передати інформацію до Чорноморської селищної ради (анонімність гарантована). Ми притягнемо їх та їхніх батьків до відповідальності в рамках правового поля.

Кожен із нас має з повагою ставитися до чужої праці та до інших жителів, які спускаються у притулки, переслідуючи єдину мету – безпеку.

Найближчим часом роботи завершаться. У приміщеннях будуть обладнані туалети та все необхідне для комфортного перебування. Але те, як вони будуть використовуватись і в якому стані перебувати надалі залежить від кожного з нас.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь