A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 02.08.2022 10:48
Кількість переглядів: 400

Вже на 15-те цього року засідання зібралися члени Виконавчого комітету Чорноморської селищної ради.

Насамперед було розглянуто житлові питання. Двоє мешканців з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, було взято на квартирний облік за місцем проживання з правом позачергового отримання житлового приміщення.

Таке ж право отримав і наш мешканець – учасник бойових дій.

Проголосували присутні і за припинення повноважень помічника повнолітньої дієздатної особи одним із громадян нашої громади.

Особлива увага була приділена питанням забезпечення порядку та безпеки наших мешканців. Рішенням Виконкому у період військового стану на території Чорноморської селищної громади заборонено використовувати, продавати або купувати піротехнічні вироби (у тому числі феєрверки, салюти та петарди). Також під заборону потрапили транспортні засоби, які у роботі мають високий рівень шуму та не мають глушника.

Не менш актуальним є питання щодо поточного ремонту укриття у підвальному приміщенні Чорноморської школи. Члени Виконкому затвердили кошторисний розрахунок вартості об'єкту.

Було розглянуто на засіданні і бюджетні питання:

??Внесено зміни до Програми розвитку житлово-комунального господарства

??З резервного фонду виділено кошти на придбання 50 тонн дизельного палива для роботи нашої котельні в опалювальний сезон. Це на випадок відсутності газу чи зниження лімітів на газ. Ще в далекому 2006 році купуючи модульної котельні, вибір був зроблений на користь котельні, яка може працювати і на газу, і на альтернативному паливі.

Також було затверджено перелік та обсяг закупівель товарів, робіт та послуг, які необхідні для забезпечення потреб Чорноморської селищної територіальної громади у період воєнного стану.

Крім того, члени Виконкому затвердили нові норми надання послуг із вивезення твердих побутових відходів для населення. Попередні норми були розраховані та прийняті ще у 2017 році. Термін їхньої дії не більше 5 років.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь