ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Одеська районна військова адміністрація

Дата: 25.07.2022 13:25
Кількість переглядів: 1132

Фото без опису

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук спільно з начальником Одеської обласної військової адміністрації Максимом Марченком, головою Одеської обласної ради Григорієм Діденком відвідав Одеську обласну дитячу лікарню. Для закладу за кошти обласного бюджету, закуплено і встановлено комп'ютерний томограф на 32 зрізи для діагностичних обстежень. Для дітей Одещини і сусідніх регіонів на сучасному КТ робитимуть діагностику безкоштовно.

А для критичних потреб цього медзакладу, який потребує безперебійного живлення, особливо в умовах військової агресії росії проти України, за рахунок коштів Міністерства охорони здоров’я придбали 2 генератори і ще один надав донор. Все обладнання встановлене і працює.

За словами начальника Одеської ОВА Максима Марченка, завдяки цим генераторам лікарі зможуть забезпечити безперебійне надання медичної допомоги великій кількості маленьких пацієнтів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь