A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

СПАСИБІ КОЖНОМУ

Дата: 12.04.2022 09:53
Кількість переглядів: 604

СПАСИБІ КОЖНОМУ

Ми продовжуємо дякувати кожному, хто в цей складний час робить свій посильний внесок у захист та підтримку нашої Чорноморської громади. Звичайно, немає таких слів і благ, якими можна було б оцінити ваші заслуги. Але є те, що ми можемо.

Голова Чорноморської селищної ради Сергій Удалов висловив слова подяки нашим активістам від усіх мешканців громади, потиснув кожному руку та передав на знак уваги підготовлені набори.

? Дівчата з Гуманітарного центру. Ці люди в перший день війни самостійно організувалися для забезпечення тилу наших захисників. Робота кипить з ранку до вечора: збирання коштів, пошук та закупівля необхідного. Все це лежить на тендітних жіночих плечах. Низький вам уклін від нас усіх!

? Хлопці, які стоять на обороні нашої громади. Щодня, змінюючи один одного, вони стоять на посту, захищаючи наше життя та спокій. І в ніч, і в холод, і під звук сирен вони стежать за порядком. Коли потрібно, вони готові розвантажити 15-тонну фуру і віднести продукти пенсіонеру. Дякуємо вам за вас!

Також продовжує свою роботу соціальний відділ Чорноморської селищної ради. Цього тижня багатодітні сім'ї, люди з інвалідністю та малозабезпечені сім'ї отримували продукти.

Робота продовжується. Кожен працює на своєму фронті. Все буде Україна????????



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь