A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ТИЖДЕНЬ АКТИВНИХ ДІЙ

Дата: 04.04.2022 10:53
Кількість переглядів: 592

ТИЖДЕНЬ АКТИВНИХ ДІЙ

Фото без опису

Ви знаєте, що практично весь березень Чорноморська селищна рада займалася закупівлею продуктів харчування, отриманням гуманітарної допомоги, інвентаризацією всього існуючого. На це знадобилося багато часу та зусиль, адже все потрібно було розібрати за найменуваннями та термінами придатності, розфасувати, зібрати списки мешканців, що залишилися в громаді.

Соціальна категорія громадян отримує підтримку продуктовими наборами та медикаментами на постійній основі. Минулого тижня допомогу отримали й інші наші мешканці.

? Кожна людина із села Гвардійське та смт. Чорноморське віком понад 60 років отримала пакет картоплі.

? Усі мами громади з дітьми до 5 років змогли вибрати для своїх малюків памперси, харчування та необхідні засоби гігієни.

? Велику подяку від усіх мешканців нашої громади хочемо висловити жінкам-трудівницям, які з першого дня війни плетуть у школі маскувальні мережі для наших захисників. Щодня з самого ранку і до вечора вони роблять цю копітку роботу безкоштовно. На знак подяки від нас усіх жінки отримали продуктові набори та засоби гігієни.

Юній учениці 7-го класу Наталі, яка на рівні з дорослими плела мережі, були передані листи від грецьких дітей та браслети, які вони зробили своїми руками. Тут вона плете сітки для наших захисників, а діти в Греції сплели для неї браслети. Солодощі, плюшевий ведмідь та дівоче покривальце, привезені з Європи, теж здобула Наталя, як єдиний юний працівник у тилу.

? Не менш важливий комунальний фронт обороняють наші жінки з Чорноморської ЖКГ – двірники, прибиральниці, диспетчери. Хоч би яка напружена обстановка не була - вони на своїх робочих місцях. Дякуємо їм за це!

Звичайно ж, кожна з них також отримала свій продуктовий набір та базові засоби гігієни.

Звичайно ж, це ще не всі люди, які роблять свій посильний внесок у захист та підтримку життєдіяльності нашої громади і ми продовжимо. Ніхто не залишиться поза увагою.

Також, нагадуємо, що всі, хто опинився у складному фінансовому становищі, може звернутися до соціального відділу Чорноморської селищної ради. Вам буде надано матеріальну, продуктову або медичну допомогу.

Ми не можемо вплинути на ситуацію, але ми точно можемо надавати один одному допомогу та підтримку у цей складний час ????????



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь