A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

НАШ НЕДОТОРКАННИЙ ЗАПАС

Дата: 21.03.2022 09:26
Кількість переглядів: 595

НАШ НЕДОТОРКАННИЙ ЗАПАС

Фото без опису

Ми живемо у складний воєнний час. І, на жаль, знаємо, що відбувається у містах, де зараз епіцентр бойових дій. Крім нескінченного обстрілу, там утворилася ще й гуманітарна катастрофа. Люди залишилися без води, їжі, ліків та інших засобів існування.

У нас зараз спокійно і ми дуже сподіваємось, що так воно і буде. Але все ж таки на одну віру розраховувати безвідповідально. Тому Чорноморська селищна рада вже понад два тижні веде активну роботу щодо створення резервних запасів для населення.

?Виділено гроші на закупівлю всіх необхідних медикаментів у наш КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги». Ці запаси не будуть використовуватись зараз. Вони зберігаються у разі, якщо поставки припиняться.

? ЖКГ по можливості докуповують ті витратні матеріали, які можуть стати в нагоді для аварійного ремонту.

?Закуповуються крупи, борошно, цукор, овочі та інше. Все це фасується та розподіляється за продуктовими наборами.

?Велика подяка жінкам, які у дитячому садку «Сонечко» та в кафе «Верона» робили грибні та овочеві заготівлі. Тиждень пішов на те, щоб протушкувати та закатати десятки кілограмів грибів. Тепер у нас є такий запас.

?Також більша частина отриманих у гуманітарній допомозі памперсів та дитячого харчування збережеться в резерві.

Ви знаєте, що ліки, продукти та необхідне для дітей і зараз передається жителям нашої соціальної категорії. Але все ж таки основний запас залишається недоторканним.

Звичайно ж, резерв громади насамперед буде спрямований на незахищену категорію мешканців (діти, люди похилого віку, інваліди). Тому просимо відповідально поставитись і до своїх домашніх запасів. У вас має бути особистий резерв із розрахунком на 1 місяць. Наберіть води, купіть крупи, борошно, олію, консерви, свічки, необхідні медикаменти та інше. Нехай нам це не знадобиться, але так ви почуватиметеся спокійніше.

МИРУ НАМ ВСІМ????????



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь