A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ГАРЯЧІ ВЕЧЕРІ

Дата: 19.03.2022 10:27
Кількість переглядів: 555

ГАРЯЧІ ВЕЧЕРІ

Фото без опису

Ви вже знаєте, що до Чорноморської громади практично щодня протягом двох тижнів приїжджають гарячі вечері. Супи, борщі, пюре, каші з підливою тощо. Наші мешканці приходять зі своєю тарою та беруть скільки потрібно. Немає жодних розмежувань – взяти їжу можуть усі, кому вона зараз потрібна. Звичайно ж, частина порційних страв відразу ж відвозиться нашим захисникам і сім'ям військовослужбовців.

Цим постом ми хочемо подякувати тим, хто організував приготування їжі та її доставку до нашої громади. Молодіжне Об'єднання Одеси на базі 40-ї школи з першого дня війни включилося в роботу та надає підтримку своїм співвітчизникам та захисникам України. З цими молодими людьми у Чорноморської селищної ради давні дружні стосунки. І ми вдячні за те, що в такі складні часи ви не забули і про нас. Дякуємо вам за ці смачні, приготовлені із турботою страви. Ваш внесок неоціненний ????

Дякуємо кожному, хто готує ці вечері, хто їх везе до нас, хто тут на місці їх роздає. І дякуємо тим, хто приходить і бере їжу для себе і для тих, хто за станом здоров'я сам прийти не може.

Єдність та взаємовиручка приведуть нас до потрібної перемоги ????????



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь