A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ПИТАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 15.03.2022 19:51
Кількість переглядів: 454

ПИТАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Фото без опису

Сьогодні дуже важливо, щоб кожен виконував ту роботу, яку може. Про це говорить і уряд країни, про це знає і кожен із нас. Чоловіки захищають нашу країну, волонтери прикривають тил, медики лікують людей, комунальники забезпечують побут і так далі. Члени Виконавчого комітету Чорноморської селищної ради також у строю. Сьогодні вони зібралися для вирішення питань, що накопичилися на даний момент.

??Проголосували за передачу субвенції у розмірі 300 000 грн. з місцевого бюджету до бюджету Доброславської селищної ради. Ці кошти підуть на фінансування заходів військової та територіальної оборони. У тому числі на закупівлю продуктів харчування, медикаментів, господарських товарів, генераторів та іншого.

??Затвердили спеціаліста 1 категорії відділу реєстрації та соціального захисту Іванютенко Оксану Сергіївну уповноваженою особою з питань контролю за цільовим використанням державної допомоги при народженні дитини. Тобто, якщо буде помічено, що дитина перебуває у невідповідних умовах (брудна, голодна, не куплені основні засоби догляду), то батьки можуть бути позбавлені фінансової допомоги.

??Проголосували члени Виконкому і за створення тристоронньої соціально-економічної ради, яка займається врегулюванням трудових, соціальних та економічних питань у нашій громаді.

??Не обійшлося і без питань щодо надання матеріальної допомоги. Було задоволено всі подані заяви громадян щодо фінансової підтримки.

??Останнім питанням стало рішення про внесення змін до Положення про публічні закупівлі. Введення воєнного стану передбачає спрощення цього процесу. Уповноважена особа, яка проводить ці закупівлі, залишилася незмінною.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь