A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

РІШЕННЯ 27-Ї ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ

Дата: 21.02.2022 09:10
Кількість переглядів: 364

 

Фото без опису

Депутати Чорноморської селищної ради не без дискусій прийняли рішення по 16 питанням порядку денного.

Розпочали із затвердження результатів продажу будівлі магазину по вулиці Гвардійська 6 (колишня Троянда) і завершення її приватизації. Прийнято рішення про передачу земельної ділянки під цим об'єктом, площа якого складає 0,19 га, в оренду ТОВ "Алантей", який викупив будівлю. Термін оренди 25 років. Встановлена річна орендна плата - 3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки на період будівництва і 8% з моменту закінчення будівництва магазину.

Проголосували депутати і за низку технічних питань:

- Було затверджено перелік закладів культури базової мережі місцевого рівня. У нас 5 таких – бібліотека, Будинок Культури, «Школа мистецтв» у містечку та Клуб та бібліотека у селі Гвардійське.

- Внесено зміни до юридичних адрес дитячого садка «Сонечко» та спортивного клубу «Чорноморський» - Лиманський район змінено на Одеський.

- Вуличне освітлення села Гвардійське, збудоване у грудні 2021 р., передано в управління Чорноморському ЖКГ.

Були на порядку денному і фінансові питання. Стосувалися вони коштів, що залишилися з 2021 року.

218 500 грн. виділено на заробітну плату закладам освіти.

50 000 грн., за програмою культури, які раніше були виділені до Дня ЖКГ, спрямовані на придбання кондиціонерів у нове приміщення ЖКГ.

32 000 грн буде витрачено на виготовлення технічних паспортів об'єктам комунальної власності.

238 800 грн. виділено на організацію благоустрою населених пунктів. 170 800 грн – на заробітну плату, 68 000 грн – на технічне обстеження та проведення геологічних досліджень адміністративної будівлі у селі Гвардійське, яке планується використовувати для цілей спорту та освіти.

Виклики сьогодення вимагають від українського суспільства згуртованості та стійкості. Тому на сесії депутати затвердили текст звернення до мешканців нашої громади.

Окрім іншого, на засіданні були прийняті звіти постійних комісій Чорноморської селищної ради за 2021 рік. Затверджено технічну документацію для інвентаризації земель комунальної власності. Продовжено договір оренди для магазину «Ветеран» на колишніх умовах оренди, але з обов'язком дотримуватися рішення Чорноморської селищної ради щодо встановлення часу продажу алкогольних напоїв.

Депутатами було розглянуто дві заяви громадян щодо приватизації землі під гаражами. Поки немає документації з чітким поділом тих гаражів, які перебувають у безпечній зоні та тих, що у зоні зсувів, у задоволенні заяв вирішено було відмовити.

Останнім на засіданні було розглянуто питання безпеки. З виділених раніше на армію коштів, а це 1 000 000 грн., було вирішено 500 000 грн. направити на фінансування територіальної оборони та мобілізаційну підготовку у 2022 році.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь