A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ПОРЯДОК ДЕННИЙ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 11.02.2022 10:08
Кількість переглядів: 322

ПОРЯДОК ДЕННИЙ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Фото без опису

На першому цього року засіданні члени Виконкому розглянули відразу 12 питань. Частина з них стосувалася приватизації квартир. Заяви подавали люди, які мешкають у своїх квартирах, але і досі не оформили на них право власності. Усі заяви були задоволені.

Було прийнято рішення про взяття жителя нашої громади на квартирний облік за місцем проживання з правом позачергового отримання житлових приміщень. Заявник є учасником бойових дій та інвалідом 2-ї групи. При цьому сам виховує двох дітей.

Також на Виконкомі було затверджено план проведення внутрішньої оцінки якості соціальних послуг, затверджено план заходів щодо реалізації Конвенції про права людей з інвалідністю на період до 2025 року, внесено зміни до складу адміністративної комісії Чорноморської селищної ради.

Окрім іншого, члени комітету затвердили протокол засідання Координаційної ради з питань надання матеріальної допомоги мешканцям нашої громади, що відбулося напередодні.

Визначено та затверджено перелік громадських робіт для порушників, яким вони покладені за рішенням суду. Такі роботи можуть бути не оплачувані та оплачувані, якщо порушнику, наприклад, потрібно відпрацювати аліменти.

Були на виконавчому комітеті і гості.

Директор Центрального військово-морського музею Міністерства оборони України Воронов Сергій Олександрович приїхав із ініціативою створення на території Меморіалу 412-ї батареї військово-морського музею. Найбільші в цьому напрямі музеї України залишилися в Криму і сьогодні багато гідних експонатів, піднятих з дна Чорного моря, просто зберігаються на складах та водних резервуарах. Тому є пропозиція створити у нашій громаді умови для збереження та примноження історичної спадщини. Члени Виконавчого комітету Чорноморської селищної ради підтримали ідею та дали Центральному військово-морському музею згоду на відкриття філії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь