A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ПИТАННЯ ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ

Дата: 01.02.2022 12:55
Кількість переглядів: 566

ПИТАННЯ ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ

Фото без опису

Тема шкільного харчування зібрала депутатів на позапланове засідання. Необхідно було внести зміни в рішення сесії від 23 грудня 2021 року. Коригування були суто технічні і у рамках вже виділеного бюджету.

Також депутати Чорноморської селищної ради затвердили протокол про результати електронного аукціону з продажу будівлі магазину по вулиці Гвардійська 6 (колишня Троянда). Переможцем аукціону стало ТОВ "Алантей", яке запропонувало за приміщення 801 000 грн без ПДВ. Найближчим часом буде закінчена процедура приватизації об'єкту і укладений договір купівлі-продажу. Відповідно до умов продажу, новий власник зобов'язаний протягом двох років побудувати на цьому місці продуктовий супермаркет.

Розглянули на сесії і питання про підняття заробітної плати для ряду працівників - водіїв транспортних засобів, прибиральника службових приміщень і електромонтера. Депутати прийняли рішення одноголосно.

Також були внесені зміни в план діяльності Чорноморського селищної ради з підготовки регуляторних актів на 2022 рік. Акти, що стосуються місцевих податків і зборів, оплати харчування в дитячому саду, передачі в оренду комунальної власності і інші, будуть розроблені і винесені на розгляд депутатів.

Останнім питанням 26-ої сесії став розгляд питання про розробку проекту детального плану території для розміщення і експлуатації об'єктів дорожнього сервісу (для розміщення АЗС) уздовж траси Одесса-Южний. Після розробки і узгодження детальний план згідно норм законодавства також буде наданий на затвердження сесії селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь