ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ПЕРШІ РІШЕННЯ В НОВОМУ РОЦІ

Дата: 24.01.2022 08:59
Кількість переглядів: 512

ПЕРШІ РІШЕННЯ В НОВОМУ РОЦІ

Фото без опису

Перша сесія Чорноморської селищної ради в 2022 році пройшла досить жваво. Депутати обговорили підсумки минулого року, розподілили заощаджені засоби і вирішили низку поточних запитань.

??Прийняли на баланс, видані вчителям ноутбуки.

??Затвердили Положення про Службу у справах дітей

??Схвалили нову редакцію Статуту КП "Школа мистецтв"

??Внесли зміни в штатний розпис спортивного клубу "Чорноморський"

Одноголосно депутати проголосували за рішення з 1 квітня 2022 року скоротити посади трьох сторожів в новій школі. Там планується встановити охоронну сигналізацію.

Фінансовий відділ Чорноморської селищної ради відзвітував про виконання бюджету за 2021 рік. Усі присутні змогли ще раз згадати скільки всього вдалося за минулий рік. А зроблено було не мало - ремонти в школах і дитячому саду, капітальні вкладення до житлового фонду, будівництво дитячих майданчиків, нових доріг і пішохідних зон, закупівля нового устаткування до установ медицини і освіти і так далі.

І при усіх цих витратах частина коштів з бюджету вдалося заощадити і перенести на 2022 рік. Їх депутати розподілили за цільовим призначенням.

??1 000 000 грн виділений нашим військовим на придбання комп'ютерної і офісної техніки

??303 458 грн, що залишилися з минулого року визначені на оплату природного газу і капітальні ремонти в дитячому саду.

??75 000 грн виділені на установку і обслуговування охоронної сигналізації в новій школі.

??400 000 грн будуть витрачено на закупівлю меблів в 4 класи в Чорноморській школі. Це ті класи, в які було завезено нове устаткування, - хімії, фізики, біології і математики. Там є необхідність замінити парти і придбати додаткові шафи і полиці.

??3 756 405 грн підуть на капітальний ремонт цілого ряду будинків - 8 і 8а по вул. Мира в селі Гвардійське, 31 і 46 в смт. Чорноморське.

??1 684 297 грн виділені на реконструкцію вуличних електромереж на вулицях Сонячна, Олімпійська, Південна, Чорноморська, Миру, Перемоги, Нова і Центральна.

??180 296 грн визначені на капітальний ремонт адмінбудівлі в селі Гвардійське. Там минулого року вже були поставлені вікна і відремонтований дах. Але роботи ще багато.

??97 000 грн - на закупівлю зелених насаджень

??250 000 грн - субвенція для ДНС і поліції ??найбільша сума в 23 109 461 грн виділена на наш берег. А конкретно на берегоукріплювальні роботи і на роботи по благоустрою ділянки уздовж містечка.

Окрім фінансових питань були на порядку денному і суто технічні питання. Про використання шкільного автобуса Чорноморською школою та про внесення змін до Місцевої цільової програми розвитку місцевого самоврядування.

Не обійшлося на сесії і без земельних питань. Депутати розглянули усі заяви громадян. Комусь затвердили проект землеустрою, комусь відмовили у виділенні ділянки у зоні, призначеній для зелених насаджень.

Рік розпочався активно, адже попереду ще багато роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь