A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

НОВА ТЕХНІКА НА ДІЛІ

Дата: 14.01.2022 12:04
Кількість переглядів: 299

 

НОВА ТЕХНІКА НА ДІЛІ

В школі почалося практичне освоєння нового устаткування. Нагадаємо, у кінці грудня в Чорноморську школу завезли нові комп'ютери, планшети, роутеры, принтери, мікроскопи, різні вимірювальні прилади і набори для дослідів. Усе це для професійного устаткування 4 класів - математики, фізики, хімії і біології. Це стало можливим у рамках державної програми "Спроможна школа" і на умові співфінансування з місцевого бюджету.

Напередодні свят все обладнання залишили в одній аудиторії та опечатали. А сьогодні вчителі розібрали все за своїми класами. Приїхав фахівець, який допоміг із встановленням усієї техніки. Інтерактивні дошки з цих класів було знято і переміщено до тих класів, де їх ще не було. На їхньому місці з'явилися нові, ще більш удосконалені.

З вчителями був проведений інструктаж, фахівець розповів як що включається і працює. Але, звичайно, попереду у педагогів ще багато роботи в освоєнні всіх навичок використання. Адже техніки досить багато, і вона не проста. Наприклад, новий мікроскоп можна підключити до проектора та вивести зображення на великий екран. І треба знати, як це зробити.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь