A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

НОВЕ МЕДИЧНЕ УСТАТКУВАННЯ

Дата: 28.12.2021 15:17
Кількість переглядів: 641

НОВЕ МЕДИЧНЕ УСТАТКУВАННЯ

Святкова атмосфера панувала в Чорноморському Центрі медико-санітарної допомоги. Співробітники приймали нове медичне устаткування.

Нагадаємо, субвенцію на його закупівлю у розмірі 974 000 грн зовсім нещодавно виділила Обласна рада, за ініціативою і підтримкою депутатів Віталія Саутенкова і Тетяни Чистяковой.

Тепер у нас є:

????Новий якісний електрокардіограф. У Центрі вже є такий апарат, але він працює некоректно, тому була гостра необхідність в купівлі нового. Тепер будь-який житель нашої громади зможе зробити точну електрокардіограму.

????Спірограф - це спеціальний діагностичний прилад. Його завдання - вимір різних дихальних параметрів: зміна об'єму легенів, визначення споживання кисню, глибини і частоти дихання і їх графічна реєстрація. У сучасних умовах ковидної пандемії такий апарат на вагу золота. Частіше усього його можна знайти тільки у великих лікарнях. І тепер він є у нас.

???? Дефібрилятор - один з найефективніших приладів надання домедичної допомоги. І людині можна реально врятувати життя, якщо оперативно їм скористатися. Тому в Центрі тепер є новий сучасний прилад.

????Біохімічний аналізатор. Тепер будь-який житель зможе здати аналіз крові на такі показники - біохімія крові, білірубін АСТ і АЛТ, тимолова проба, альфа-амілаза, креатинін, сечовина, холестерин і так далі.

????Холодильник для зберігання і перевезення вакцин.

Найближчими днями усі ці прилади встановлюватимуться і підключатимуться. Вже з січня жителі Чорноморської громади зможуть отримувати нові послуги.

Дякуємо депутатам нашого округу за сприяння і допомогу в купівлі такого важливого устаткування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь