A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПУБЛІЧНОЇ ЗАКУПІВЛІ, ЯКА ПІДЛЯГАЄ ОПРИЛЮДНЕННЮ  ЗГІДНО  ВИМОГ ПОСТАНОВИ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 16.12.2020 №1266 -ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник” – 03220000-9 – «Овочі, фрукти та горіхи»

Дата: 22.12.2021 17:19
Кількість переглядів: 411

ІНФОРМАЦІЯ

ЩОДО ПУБЛІЧНОЇ ЗАКУПІВЛІ, ЯКА ПІДЛЯГАЄ ОПРИЛЮДНЕННЮ  ЗГІДНО  ВИМОГ ПОСТАНОВИ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 16.12.2020 №1266

 

         Замовник: Чорноморська селищна рада Одеського району Одеської області

         Код ЄДРПОУ: 05583176

         Вид закупівлі: спрощена закупівля

         Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-20-005885-b

         Предмет закупівлі: ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник” – 03220000-9 – «Овочі, фрукти та горіхи» (Лимони, яблука, банани, груша, слива, полуниця, абрикос, перець болгарський, кабачки, кабак, цвітна капуста, буряк, морква, цибуля, капуста, огірок свіжий, помідори свіжі)

         Кількість товару:

Лимони, - 40 кг,

Яблука, - 1300 кг

Банани, 1500 кг

Груша, - 500 кг

Слива, - 50 кг

Полуниця, - 50 кг

Абрикос, - 50 кг

Перець болгарський, - 300 кг

Кабачки, - 150 кг

Кабак, - 50 кг

Цвітна капуста, - 200 кг

Буряк, - 1000 кг

Морква, - 1000 кг

Цибуля, - 1000 кг

Капуста, - 1500 кг

Огірок свіжий, - 180 кг

Помідори свіжі – 180 кг

         Очікувана вартість предмету закупівлі: 205 026 (двісті п’ять тисяч двадцять шість) гривень 00 копійок з ПДВ

         Термін поставки: по 31.12.2022

 

  1. Обґрунтування технічних характеристик:

         №

з/п

Найменування

продукції

Одиниця

вимірювання

Кількість

Вимоги до предмету закупівлі

  1.  

Лимони

Кг.

40

Лимон: Оцінка якості - відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Без ГМО. Зовнішній вигляд - мають бути свіжими, зрілими, здоровими, чистими відповідають вимогам діючого санітарного законодавства України. Стиглі. Запах і смак-властиві лимону без стороннього запаху та смаку. Упаковка Сітка/ящик. Розмір 7,0см-10,0см. Сорт - Київський-(kidstaff); Rifat; Enterdonat.

  1.  

Яблука

Кг.

1300

Яблука свіжі вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Повинні бути свіжими, цілими, чистими, однакові за формою, без механічних пошкоджень, не пошкоджені хворобами і шкідниками, достатньої зрілості, без ознак гнилі. Колір відповідно до сорту, без плям. Товар повинен відповідати ДСТУ 8133-2015. Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України.

  1.  

Банани

Кг.

1500

Банани свіжі, цілі, чисті, цілком розвинуті, з жовтим забарвленням шкірки, з незначними залишками зелені на кінцях. М’якоть щільна, шкірка легко від неї відділяється. Довжина середні. Якість відповідає вимогам ДСТУ. Товар повинен відповідати ДСТУ 4033-2001. Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Не допускаються плоди зелені, підморожені та з ознаками захворювань: цвілі, гнилі.

  1.  

Груша

Кг.

500

Груші. Плоди відібрані, калібровані, типові по формі та кольору для даного сорту, без ушкоджень хворобами та шкідниками та без механічних ушкоджень, без стороннього присмаку, не зів’ялені. Груші повинні бути вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ознак гнилі. Якість повинна відповідати вимогам ДСТУ, ТУ.

  1.  

Слива

Кг.

50

Слива. Плоди відібрані, калібровані, типові по формі та кольору для даного сорту, без ушкоджень хворобами та шкідниками та без механічних ушкоджень, без стороннього присмаку, не зів’ялені. Слива повинні бути вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ознак гнилі. Якість повинна відповідати вимогам ДСТУ, ТУ.

  1.  

Полуниця

Кг.

50

Полуниця достатньої зрілості, свіжа, без ознак гнилі, механічного пошкодження, та пошкодження шкідниками, суха, чиста. Ягоди від середнього до великого розміру, правильної форми, яскраво – червона, дуже щільна, повинна мати приємний солодкий смак та чудовий аромат. Консистенція соковита. Товар повинен бути натуральним, якісним, без додавання хімічних добавок і консервантів, не повинен містити ГМО. Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України.

  1.  

Абрикос

 

 

 

 

 

 

Кг.

50

Абрикоси. Плоди відібрані, калібровані, типові по формі та кольору для даного сорту, без ушкоджень хворобами та шкідниками та без механічних ушкоджень, без стороннього присмаку, не зів’ялені. Абрикоси повинні бути вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ознак гнилі. Якість повинна відповідати вимогам ДСТУ, ТУ.

  1.  

Перець болгарський

 

 

Кг.

300

Перець болгарський - плоди свіжі, цілі, чисті, здорові, по формі і забарвленню відповідні даному ботанічному сорту, з плодоніжкою. Розмір по довжині без урахування плодоніжки не менш 10 см. Смак солодкий з легкою гірчинкою.

  1.  

Кабачки

 

 

 

 

 

 

 

 

Кг.

150

Кабачок - за класами якості - відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Зовнішній вигляд коренеплодів - кабачки мають бути свіжі, зріли, здорові, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Стиглість - кабачки мають бути свіжі, зріли, здорові, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Товарний сорт – вищий. Пакування- пакет із целофану високої щільності  до 3-5 кг. Запах і смак - запах та смак-властиві даному сорту без стороннього запаху та смаку. Не допускається наявність гнилої, пошкоджених шкідниками, уражених хворобами, в'ялі.

  1.  

Кабак

 

 

 

Кг.

50

Плоди свіжі, зрілі, здорові, вирощені в природних умовах, без стороннього запаху та смаку, типових для даного сорту форми і забарвлення. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду. Країна походження – Україна. Оцінка якості – відповідно до ДСТУ 3190-95.

  1.  

Цвітна капуста

 

 

 

 

Кг.

200

Головки свіжі, без листя або подразнень, цілі, здорові, типової для ботанічного сорту форми, з ніжкою не більше 2 см нижче останнього покриву листа.  Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду, зайвої зовнішньої вологості. Країна походження – Україна. Без ГМО. Оцінка якості – відповідно до ДСТУ 3280-95. Постачається сезонно.

  1.  

Буряк

 

 

 

Кг.

1000

Буряк столовий, вирощений в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Розмір коренеплодів в діаметрі повинен складати від 5,0 см до 14,0 см. Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, форма та колір відповідають ботанічному сорту, без стороннього запаху та смаку. Клубні соковиті, темно-червоних відтінків. Товар повинен відповідати ДСТУ 7033:2009. Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України.

Овочі повинні бути миті або очищені від землі сухим способом, фасовані у сітки вагою від 15 до 25 кг. Постачається строку дії договору.

  1.  

Морква

 

 

 

 

 

 

 

Кг.

1000

Коренеплоди свіжі, цілі здорові, чисті, сухі, колір відповідає ботанічному сорту.  Морква, вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками.  Розмір коренеплодів в діаметрі повинен складати від 3,0 см  до 5,0 см. Товар повинен відповідати ДСТУ 7035:2009. Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Наявність землі на моркві – не більше 1%. Постачається протягом строку дії договору.

  1.  

Цибуля

 

 

 

 

 

 

Кг.

1000

Цибуля ріпчаста, вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, цибулини дозрілі, здорові, чисті, цілі, непророслі, форма і колір відповідає ботанічному сорту з сухим зовнішнім цибулинням, без стороннього запаху і смаку.  Товар повинен відповідати ДСТУ 3234-95. Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Постачається протягом строку дії договору.

  1.  

Капуста

 

 

 

 

Кг.

1500

Капуста середньостигла, свіжа, ціла, здорова, чиста, щільна, без механічних пошкоджень та тріщин. Запах та смак – властиві даному сорту без стороннього запаху та смаку. Не допускається наявність гнилої, пошкодженої шкідниками, ураженої хворобами, в’ялої, підмороженої капусти. Товар повинен відповідати ДСТУ 7037-2009. Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Капуста повинна бути, фасована у сітки вагою від 15 до 25 кг. Постачається протягом строку дії договору.

  1.  

Огірок свіжий

 

 

 

 

 

 

Кг.

180

Якість – згідно з ДСТУ 3247-95.

Зовнішній вигляд -  повинні бути свіжими, цілими, чистими, без механічних пошкоджень, із плодоніжкою чи без неї, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення.

За внутрішньої будови м’якуш плоду повинен бути щільним, із недорозвиненим водянистим насінням.

Смак і запах властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і смаку. Не допускається: гнилих, запарених, підморожених, в’ялих, жовтих із грубим шкірястим насінням, наявності землі, прилиплої до плодів із захищеного ґрунту, а з відкритого ґрунту - не більше 0,5%.

  1.  

Помідори свіжі

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кг.

180

Якість – згідно з ДСТУ 3246-95.

Зовнішній вигляд -  мають бути свіжими, цілими, чистими, щільними, не перестиглими, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, із плодоніжкою чи без неї, без механічних пошкоджень і сонячних опіків. Допускаються у місцях призначення на плодах томатів легкі натиски від тари;

Смак і запах - властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху та смаку. Не допускається наявність плодів томатів із незарубцьованими тріщинами, зелених, м’ятих, гнилих, пошкоджених шкідниками, ураженими хворобами, в’ялих, перестиглих, підморожених. Не допускається наявність землі прилиплої до плодів. Розмір плодів по діаметру не менш 5 см, з подовженою формою не менше 4 см.

        

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі:

Очікування вартість предмета закупівлі складає 205 026 грн. з ПДВ та визначена на підставі наданих комерційних пропозицій виробників та постачальників.

 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення сформований з урахуванням обсягів наявної потреби у товарах даного типу.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь