ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ВАЖЛИВІ ПИТАННЯ 23-Ї ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ

Дата: 16.12.2021 11:08
Кількість переглядів: 705

ВАЖЛИВІ ПИТАННЯ 23-Ї ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ

Фото без опису

Створивши рахункову комісію депутати Чорноморської селищної ради приступили до розгляду питань порядку денного.

В першу чергу було прийнято рішення виключити приміщення харчоблоку Гвардійської гімназії з переліку об'єктів, які планується передати в оренду кейтеринговій компанії на аукціоні. Його так і продовжить використовувати заклад освіти.

Також депутати внесли зміни в програму розвитку культури і мистецтв нашої громади на 2021 рік. Коригування стосувалися витрат у рамках бюджету, вже виділеного на цю сферу.

Внесли зміни і в місцеву цільову програму фінансової підтримки Чорноморського центру первинної медико-санітарної допомоги. З бюджету заплановано виділити дотацію у розмірі 4 075 600 грн. Ці гроші будуть спрямовані на зарплати медичних працівників, витратні матеріали, придбання лікарських засобів і інше.

Також депутати прийняли на баланс громади 974 000 грн. субвенцій, на які закуповується медичне устаткування в наш Центр.

Доповнення були внесені і в рішення "Про місцевий бюджет Чорноморської селищної ради на 2021 рік". Прибуткова частина загального фонду змінилася у рамках перерозподілу планових призначень. Витратна частина залишилася незмінною. Невикористаний об'єм субвенцій, виділених в поточному році з місцевого бюджету обласному і навпаки з обласного місцевому, залишається на рахунках бюджету і буде використаний за цільовим призначенням в наступному бюджетному періоді.

Окрім іншого, на сесії був затверджений звіт про оцінку об'єкту комунальної власності (будівля магазину) по вулиці Гвардійська 6. Його оцінка склала 652 000 грн. Такою і буде його стартова ціна на аукціоні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь